Спецакция във "Винпром Първенец"

Спецакция тече в производствената база на "Винпром Първенец".

Извършва се проверка от Икономическа полиция на документацията, както и дали на територията на предприятието има безакцизен алкохол.

Операцията е свързана с открития по-рано днес близо тон нелегален алкохол с бранда на фирмата във Варна, предаде бТВ. Разследващите проверяват дали той е фалшифициран или винпромът има съпричастност към извършеното престъпление.

По думи на прокурора предстои да се установи дали иззетата стока е била мостра за пласмент на нелегалния алкохол и дали стоката идва от винпрома.

По документи алкохолът без бандерол е бил предназначена за варненска фирма. Задържани са шофьорът на буса, синът му и още един пътник. И тримата мъже са от Първенец.

Коментари

  1. 2019.08.15 | 04:48

    Я в БГ и икономическа Полиция имало Е не са ли множко ,Жандармерия,КАТ,ДАИ,РПУ-та и др. Сега и тия + Платени Воиници казарма Заплатаджии Богатата държава БГ!!! Данакозаплатафжиите 50,60лв.осигоровки внасят а около 1000 лв.масово средно взимат и са сега над 65% данакозаплатаджии в БГ. От каде пари смогване заплати .Нали не се заблуждавате че данъците акции мита приходите от тях ще покриват всички разноски то има и други Данакозаплатаджии и подръжка згради вода ток птопление и т.н.Работниците пчеличките избягаха повечето в чужбина.Като спрът пратките Донурите Евро фондовете ще стане много интересно. Тва правителство издуха Бюджета за години напред Самолети,Вартолети,Кораби .И забатачва сериозно БГ инвеститори Чужденци търсят и Разпродават даржавно общинско Имоти сякаш територията на БГ не е на всички БГ граждани и поколения А само на тия които в момента са на власт Нещо Точно такава демокрация е опасна.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет