Жена от поповско село е с фрактура след пътен инцидент

  • 12 август 2019 15:12

  • 2243
  • 0
Жена от поповско село е с фрактура след пътен инцидент
© Булфото (архив)

Жена от поповско село е с фрактура след пътен инцидент. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Търговище.

На 11.08.2019 г. около 18,25 ч в община Попово на път IV-20109 – от с. Ломци до с. Еленово, правоспособен 40-годишен водач от с. Тръстика, община Попово, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация – собственост на мъж от с. Загориче, област Шумен, при движение по прав пътен участък е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в правомерно движещ се лек автомобил „Фолксваген Венто“ с разградска регистрация, управляван от правоспособен 23-годишен водач от с. Благоево, област Разград.

В резултат возеща се на предна дясна седалка в лекия автомобил „Фолксваген Голф“ 30-годишна жена от с. Ломци, община Попово, е получила фрактура на бедрена кост. Служители на РСПБЗН-Попово са съдействали за изваждането й от автомобила с помощта на специализирана техника.

Откарана е в МБАЛ-Търговище, където е настанена за лечение без опасност за живота й. На водачите на двата автомобила са взети проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, които са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Попово.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2243 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини