Верижна катастрофа блокира АМ „Тракия“ при Стара Загора, две деца са пострадали

Верижна катастрофа между шест коли е станала при 157 км на магистрала „Тракия“.

По данни няма сериозно пострадали.

Сигнал за пътния инцидент е получен около 9 часа. По първоначални данни 6 леки автомобила са се ударили при 159-ти км на магистралата в посока Бургас. В района се извършва ремонт и при рязко спиране от първата кола в нея се нанизали следващите. 4 от катастрофиралите коли се намират в изпреварващата лента, другите 2 в аварийната. Движението в участъка временно е ограничено.

Вследствие на инцидента на магистралата в посока морето се е образувала колона от около 10 км.

Няма жертви, две деца са с наранявания и са отведени за преглед в Пловдив.

Пътни полицаи отбиват движението в посока Бургас при 133 км на пътен възел Стряма – Раковски, като автомобилите ще имат възможност да се качат отново на магистралата при пътен възел Плодовитово.

Коментари

 1. 2019.07.22 | 11:56

  Раздават книжки за 5часа кормуване, продават книжки, автомобилите минават фиктивни на преглед, Правителството позволява внос на 20годишни бангии от Италия и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД се избива по пътищата!!!

  1. 2019.07.22 | 13:02

   Да знаеш, че не е от автомобилите!

 2. 2019.07.22 | 12:20

  Абсолютни ненормалници - всеки хванал волана и голямата работа, всички трябва да му се махнат от пътя, карат като луди на 2 метра от предната кола. Все едно са в някаква компютърна игра. За съжаление в живота няма такива неща и ставаме свидетели на ежедневни катастрофи и убийства по пътищата. Да не говорим, че повечето не познават закона, не знаят как да карат изобщо. Оня ден на едно кръстовище една оФца спря посредата на кръстовището, защото светофарът от другата страна, който е за улеснение на шофьорите, й светнал червено. Хич не се впечатли от това, че я псуваха, освиркваха - тя и мъжът в колата си изчакаха чинно зеления сигнал, за да пръгнат - това, честно, никога не съм си го помислял, че може да стане - тая кукумявка как е взела книжка не знам! Миналата година един щеше да ме отнесе между Варна и Бургас - чилякът си четеше книжка, докато караше!!! Аз имам навика да натискам клаксона за кратко, ако някой създава опасност за движението - например се включи без да гледа от път без предимство, от всички жени, които са повечето, съм получавала среден пръст. Аз съм жена, ама като видя жена да кара - направо се вцепенявам, честно. На паркинга на Метро щеше да ме блъсне един, на пешеходните пътеки, направих му забележка, той си примълча, ама жената до него, като взе да псува, да вика - ужас!! Казах на мъжа "моите съболезнования" и отпраших, оная побесня... мисля, че дори за категория Б трябва да се минава психически преглед, не само да се явиш да ти подпечатат листа, ама истински, и ако не можеш да си владееш гнева - никаква книжка - отиваш на терапия. Ако не успееш след 3 пъти - без книжка до живот. Иначе не виждам как ще се оправим!

 3. 2019.07.22 | 12:11

  всеки ден смърт, ако не е убийство е катастрофа.

 4. 2019.07.22 | 12:04

  Така е като нямат навика да карат по магистрали

 5. 2019.07.22 | 11:59

  Добре де,питам каква ни е ползата от тази магистрала,като тя през ден е затворена от малоумните джигити.Например....имаш полет,спешно отиваш до болница,или каквото и да е......АЛООООО ОРГАНИТЕ,КЪДЕ СТЕ?ПАК ПОД СЯНКАТА НАЛИ

 6. 2019.07.22 | 11:58

  Между Раковски и Плодовитово не е точно около Стара Загора май

 7. 2019.07.22 | 11:56

  Абе в другите държави, дали всеки ден на магистралите им стават катастрофи, както при нас? ЕДВА ЛИ! МАСОВО ХОРА В БЪЛГАРИЯ НЕ УМЕЯТ ДА ШОФИРАТ! КРАЙНО СЛАБИ ШОФЬОРИ С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ПИЛОТИ ОТ ФОРМУЛА 1 !!! ВЕЧЕ, КЪДЕТО И ДА ПЪТУВАМ ТРЪГВАМ СЪС СТРАХ! НОРМАЛНО Е В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ДА МЕ Е СТРАХ! ДНЕШНО ВРЕМЕ ТРЪГНЕШ ЛИ НА ПЪТ ИЗ БЪЛГАРИЯ И НЯМАШ И КАПЧИЦА СТРАХ, ЗНАЧИ СИ ЕДИН ОТ ВЪПРОСНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ С КНИЖКА!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет