Турски ТИР уби жена в Старозагорско

  • 11 март 2012 13:01

  • 2094
  • 2
Турски ТИР уби жена в Старозагорско
©

Жена с неизяснена самоличност е била прегазена от товарен автомобил на пътя Стара Загора – Димитровград снощи около 20.20 часа, съобщиха от ОД на МВР – Стара Загора. Задържан е 42-годишен турски гражданин.

При извършения оглед от мястото на инцидента са иззети части от броня, мигач и други автомобилни принадлежности. Трупът е откаран в Съдебна медицина в Стара Загора за извършване на аутопсия. В резултат на проведените издирвателни мероприятия от страна на служители на Пътна полиция – Стара Загора със съдействието на служители от полицейския участък в град Симеоново при Районно управление – Харманли е задържан товарен автомобил с турска регистрация. Камионът е управляван от 42-годишен турски гражданин с инициали У. Р. По безспорен начин е установено, че предната лява част на автомобила е деформирана и липсват точно частите, които са открити при първоначалния оглед на местопроизшествието.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2094 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мен

2012.03.15 | 11:58

2
Според мен присъдата трябва да е следната - премахване на възможността да убие друг човек - присъдата да се изпълни чрез премазване с ТИР !!!

2012.03.12 | 08:08

1
Град Симеоново да не е Симеоновград? Нещо ги бъркате двата щата Карлово и Калифорния.

Добави коментар

Водещи новини