Протест срещу кмета на Костинброд след катастрофа със загинал моторист

Протест в Костинброд заради пътния инцидент с участието на кмета на града Трайко Младенов, при който загина моторист, организират близки и приятели на жертвата. Те настояват за справедливост.

„Искаме кметът да излезе пред нас и да даде своето логично обяснение за инцидента. Да каже защо лъже – вижда се, че прави обратен завой, а той твърди обратното”, заяви един протестиращите пред БТВ.

По думите им, случаят няма да бъде разследван подобаващо заради поста на Младенов. „Вече има лъжесвидетелстване от страна на кмета. Не знам дали има обвинения за това нещо. Той до последно твърдеше, че не е правил обратен завой, а експертите доказват, че кметът е направил обратен завой от дясна лента – пресичайки пътя на моториста”, заяви близък на загиналия.

Трайко Младенов е с повдигнати обвинения за причиняване на смърт по непредпазливост при ПТП. Той не е задържан, мярката му за неотклонение е парична гаранция в размер на 5000 лв. Кметът на Костинброд отказва коментар по случая.

Коментари

  1. 2019.07.05 | 20:24

    Тия мотористи са като "стелтове".. Не можеш да го видиш или засечеш с радар защото хвърчат с безумна скорост. Регистрираш само удар от там, където не очакваш, защото си се огледал и проверил.

  2. 2019.07.03 | 14:23

    С мотор и с 40-50 да се блъснеш, оцеляването е силно под въпрос.

  3. 2019.07.03 | 10:00

    И ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА ВИСОКАТА СКОРОСТ С КОЯТО СЕ КАРА В НАСЕЛЕНО МЕСТО..., ЧЕ И В КАКВОТО ДА СЕ БЛЪСНЕШ С 40-50 КМ/Ч ЩЕ ОЖИВЕЕШ...ИЗОБЩО И НЕ ОПРАВДАВАМ КМЕТА.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет