Психар посрещна полицаи с ножове в Царево. Раниха го

Към 10.30 часа в полицията в Царево, област Бургас е получен сигнал за скандал между съседи в жилищна кооперация, съобщиха от пресцентъра на МВР.

С пристигането на екипа от РУ-Царево, 70-годишен собственик, срещу когото е оплакването, посрещнал полицаите със закани, въоръжен  с два ножа, с които опитал да замахне срещу тях. При задържането му, за да предотврати по-сериозен конфликт, служител на реда е произвел първо предупредителен изстрел, след който със стоп патрон го е ранил в крака. Пострадалият психично болен мъж е откаран в болница.

Продължава работата за изясняване и документиране на обстоятелствата по случая.

Коментари

  1. 2019.07.01 | 07:08

    И в главата биваше да е изстрела, с боен патрон! Сега е редно публично да ги похвалят и наградят! За да станем държава трябва във всяка глава на тая територия - без значение дали е циганска, българска, турска, криминална, луда или каквато и да било там, да се набие едно основно правило - полицаите олицетворяват властта и всяко посегателство или неподчинение е такова срещу държавата и води до незабавна СМЪРТ!!! Както в САЩ, Китай, Русия, Турция и т.н. силни държави! Напоследък дори жалките французи започнсхс доста често да ликвидират директно всеки, вдигнал ръка срещу униформен! Е, трябваха им десетина атентата с няколко стотин убити, но.....добре е да не преминаваме и ние по същия път докато се научим!!!

  2. 2019.07.01 | 00:48

    Добра работа. Само така.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет