Опожариха пет коли в Русе

Пет автомобила горяха в Русе, а три от возилата са напълно унищожени при огнената стихия. Пожарът възникнал около 4 часа сутринта в кв. "Възраждане". Огънят е тръгнал от лек автомобил "Фолксваген", паркиран пред бл. "Тодор Койнов", като впоследствие се е прехвърлил на съседните коли от двете му страни - "Хонда Сивик" и служебен "Фиат". Трите коли са изгорели напълно, като по думите на очевидци фиатът е гръмнал на няколко пъти и е тръгнал на собствен ход.

Заради посоката на вятъра, пламъците са засегнали странично и лек автомобил "Форд", но намесата на пожарникарите, които са извикани на място, е осуетила разпространението на огъня и щетите са предимно по купето. Най-слабо е засегнат лек автомобил тип "баничарка", където от високата температура са разтопени само спойлерите.

Фолксвагенът и фиатът са собственост на семейство, което има бизнес с компютри. Някои от потърпевшите споделиха, че не е изключено да се касае за умишлен палеж, въпреки че не е имало проблеми и напрежение между живущите и собствениците на колите. Свидетели разказват, че пламъците са били огромни и хората са били възпрепятствани в опитите си да изтеглят колите си на безопасно разстояние, предаде "Булфото".

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет