Осъждан за банков обир заплаши: Притежавам клиентски данни

  • 23 юни 2019 17:09

  • 2977
  • 2
Осъждан за банков обир заплаши: Притежавам клиентски данни
© Pixabay (архив)

Осъждан за банков обир човек е заплашил една от банките, че притежава клиентски данни.

Това съобщиха за БНР от банката. От там уточняват, че след направено вътрешно разследване е установено, че не е осъществена дигитална атака срещу информационните системи на банката.

По случая е информирана Комисията за защита на личните данни.

Човекът, който е твърдял, че притежава клиентските данни, е лежал в затвора за банков обир, уточняват още от банката и допълват, че такива не могат да бъдат получени по различен от престъпен начин.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2977 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Колев

2019.06.23 | 18:11

2

И КАДЕ Е ТВА НЯКАДЕ ИЗ АМЕРИКАНСКИТЕ ЩАТИ ЛИ, БАНКОВ ОБИРДЖИЯ. В БЪЛГАРИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ИМАЛО КОСТВЕНИ И НЕКОСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА! ДВАМА ТРИМА ПОНЕ АКО СЕ СЪБЕРЪТ И ПОСОЧАТ КАЖАТ Е ТЕ ТАЯ Я ВИДЯХМЕ ДА КРАДЕ ЦАРЕВИЦА И ПДХВЪРЛЯТ НЯКОЛКО КУЧАНА ЦАРЕВИЦА В ДВОРА И СЪДЕНЕТО ОБВИНЕНИЕТО НЕ И МЪРДА ЩЕ ПРЪСНЕ СУМАТИ ПАРИ ЗА АДВОКАТ ХОНОРАРИ ЗА ВСЯКА ИНСТАНЦИЯ ПЛАЩА ОТДЕЛНО! ИДИ ДОКАЗВАИ НЕ БЕ АЗ НЕ СЪМ КРАЛА НИЩО БЯХ ПО ТОВО ВРЕМЕ В МОЛА САМА ЗОДИХ И Т. Н. ХЕМ ПАРИТЕ ЩЕ СИ ПРЪСНЕ ПО АДВОКАТИ ХЕМ ЩЕ И СКЪСАТ НЕРВИТЕ И БЕСЪНИ НОЩИ ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ И ОБРАЗУВОТ ДАЖЕ МОЖЕ И В ЗАТВОРА ДА Я ВКАРАТ И ВСИЧКО ДА И ВЗЕМАТ ОТ ВКЪЩИ КАТО УЖ КРАДИНО.

Георги

2019.06.23 | 17:35

1

Какво заплашваш бе боклучак седи си в софииския затвор и траи тарикат гнусен.

Добави коментар

Водещи новини