Две коли горяха и тази нощ в Бургас

  • 09 март 2012 10:31

  • 775
  • 0
Две коли горяха и тази нощ в Бургас
© Булфото

Два леки автомобила горяха в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Около 05.40 часа вчера във Второ Районно управление „Полиция”-Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил „Волво 440”, с бургаска регистрация. Автомобилът е собственост на бургазлийка и е бил паркиран срещу входа на завод „Спартак” на бургаската улица „Одрин”. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и седем огнеборци.

Напълно изгорели са купето, предният капак, предни врати, таван, двигателен отсек и частично изгорели са задните врати. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление „Полиция”-Бургас.

Около 05.30 часа тази сутрин във Второ Районно управление „Полиция”-Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил „Ауди А 6”, с бургаска регистрация, собственост на 42-годишен несебърлия. Установено е, че автомобилът се е самозапалил по време на движение в пътната отсечка между селата Изворище и Миролюбово, като е изгорял напълно. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Стойността на нанесените щети е в процес на установяване.

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление „Полиция”-Бургас.

Последвайте канала на

775 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини