6 г. затвор грозят сина на Аня Пенчева

  • 22 май 2019 14:43

  • 64630
  • 18
6 г. затвор грозят сина на Аня Пенчева
© Фейсбук

Шест години затвор грозят сина на секссимвола на театъра Аня Пенчева Ангел Караньотов. Младежът се оказва замесен в кърваво масово меле, избухнало в неделя вечерта на летището в Сапарева баня.

Ангел е задържан и по-късно освободен. Разпитана е и неговата приятелка - най-атрактивната жена, дрифт- пилот в България, Ива Русинова. Пострадал е 38-годишният бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София, който е изпратен по спешност в столичната болница "Пирогов" със счупена челюст.

"Образувано е досъдебно производство за причинена средна телесна повреда. Арестувани са двама души. Пострадалият е откаран в болница с лицева травма", потвърди пред вестника говорителката на Областната дирекция на МВР – Кюстендил, Катя Табачка.

Предстои разследване по случая и разпит на свидетели. Ще бъде назначена експертиза, която категорично да докаже дали пострадалият в боя е получил счупване на челюстта и как точно е станало това. Ако се потвърди сериозното нараняване, то на участниците в сбиването ще им бъде потърсена отговорност за причинената средна телесна повреда, обясняват юристи. В случай че се докаже, че Ангел Караньотов е участвал в мелето, най-тежкото наказание, което може да получи, е 6 години затвор, категоричен е законът.

"Става въпрос за възрастен мъж, който от много време постоянно ми пуска заплахи в социалните мрежи. В неделя този човек беше на летището в Сапарева баня. Бяха цяла бригада, които караха много опасно", разказа пред "България Днес" за случката самата Ива Русинова. Според дрифт състезателката въпросният мъж й е отправил директни заплахи.

"Ти на това летище здрава няма да останеш, щом не ми отговаряш във фейсбук!" Така ми каза. Тогава викнах Ангел, моят приятел, защото се уплаших. Бях само с най-добрата си приятелка, а вече ставаше опасно", разказва още Ива.

"В един момент стана меле. Групичката на въпросния мъж се сдърпа с група мотористи. Ние също бяхме в близост, но категорично подчертавам, че Ангел не е започнал боя пръв. Дойде и полиция. Понеже моето име и това на Ангел са най-познати, разбира се, всички започнаха само за нас да говорят", внася още яснота от първо лице Русинова.

Един от очевидците на инцидента подава сигнал на телефон 112 в 23,20 ч. На място пристига линейка на Спешен център от курортния град. Пострадалият е открит да лежи на земята в локва кръв, разкриват пристигналите на място медици.

При първоначалния преглед на Ахмед Ибришев лекарят установява, че пострадалият има кървяща рана на главата. Бизнесменът е транспортиран в частната болница в Дупница, където след образна диагностика е установено, че е със счупена горна челюст. По спешност е транспортиран за "Пирогов" и е настанен в отделението по лицево-черепна хирургия.

Пребитият Ахмед Ибишев е столичен бизнесмен, той е собственик на две фирми и съдружник в трета, показва справка в Търговския регистър.

"В понеделник отидохме с Ангел да дадем показания какво се е случило. Лично предадох всички доказателства срещу въпросния мъж, че ме е тормозил. Цялата кореспонденция и скрийншотове. Образувано е дело срещу него. Ангел в момента не е в ареста", казва Ива.

Ива Русинова и Ангел Караньотов обявиха своята връзка на 14 февруари тази година. Двамата за първи път афишират любовните си отношения, въпреки че са заедно и споделят покрив от две години.

Ангел Караньотов, който е един от най-добрите състезатели по мотокрос, не за първи път влиза в криминалните хроники.

На 5 юни 2012 г. около 12,30 часа шампионът по мотоциклетизъм и негов приятел профучават с моторите си през търговската част в мола на "Цариградско шосе". Те дрифтят измежду шокираните клиенти, за щастие няма пострадали. Тогава полицията задържа едно от момчетата, а Ангел се издирваше. Оказа се, че той е заминал на състезание в Румъния. След края на шампионата младежът заедно с баща си Ивайло Караньотов отиват в столичното Седмо РПУ, където е разпитан и са му повдигнати обвинения в хулиганство.

"Не осъзнавах, че плаша хората. Мислех си, че нищо сериозно не правим. Помислих си дори, че никой нищо не разбра", извинява се публично младежът след необмислената си постъпка.

Последвайте канала на

Novini.bg
64630 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
келеме

2019.05.30 | 18:01

18

Едно време майка му правеше свирки на Тато за апартамент , сега ще трябва да уважи и бойко да не вкарат детето в затвора !

Кой

2019.05.24 | 11:38

17

Това келешче си е тъпо копеле, безспорно. Бих казал - като родителите си. Но и ония са се правели на мъже 100%. Като обобщение - селяндурска история, да си търпят последствията.

Гого

2019.05.23 | 17:36

16

То и момичето става за ибане , ако питаш мен !

2019.05.23 | 10:22

15

Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода, третия път...
Каквото си е надробил - да си го сърба.

Петър

2019.05.23 | 08:51

14

Момчето става за ибане в затвора! Ще има полза от него. Затворниците ще си направят кефа ...

Аз

2019.05.22 | 16:14

7

Джоно и Момчил набиха Метин и получиха по 17 г затвор,Момчил има и малко дете! Те също са млади българи!!! Но родителите им не са известни!!! Ти момиче,пусна ли жалба,че този те заплашва?

ZA

2019.05.23 | 06:34

13

И като пусне жалба, какво точно ще се случи? Нали наскоро убиха една жена? Оказа се, че многократно е пускала жалби срещу насилника си и нищо и накрая тоя я уби

Чоу

2019.05.23 | 06:19

12

За мен е син на Радев, същите очички същите ушички. Аня Палавницата сигурен съм не помни(то еди, двама ли бяха), ако е така оставете момчето да си по играе милото!

Малена

2019.05.22 | 22:40

11

С бой мъж не се става, а това момиченце защо не е потърсило властите и да се оплача от тормоз, защо трябва да раниш, убиеш човек, нима с думи не можах те да се разберете. Обичам и харесвам Аня и Пипи, а Ивайло ми е колега от атлетиката, мисля, че извинението трябва да е помири ето между тези хора. Всеки греши, но трябва да се извини, Ачо ако беше със счупена челюст сега Аня щеше да се моли, време е за извинение...

Аньа Пенчеьева дъртата уроспиьа

2019.05.22 | 17:36

10

Ангел Аньов Пенчев се е взел мн на сериозно време е рязан хой да му пръсне аналя в затворя

А

2019.05.22 | 17:22

9

Спомням си случая на женския пазар с Метин. Прав е Аз,съсипват две млади българчета,че набили един......? Всеки по-буен млад човек може да згреши!!!

Добави коментар

Водещи новини