Криминално проявен е катастрофирал с откраднат автомобил

  • 22 май 2019 09:25

  • 872
  • 0
Криминално проявен е катастрофирал с откраднат автомобил
© Булфото (архив)

55-годишен криминално проявен мъж противозаконно е отнел лек автомобил, след което е катастрофирал. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Съобщението за противозаконно отнет лек автомобил „Сааб 95“, с бургаска регистрация, собственост на английски гражданин, паркиран на ул. „Васил Левски“ в село Оризаре, е получено около 23.00 ч. на 21 май в Районно управление на МВР-Несебър.

В резултат на проведените полицейски действия в района на Слънчев бряг-запад автомобилът е засечен, като водачът му въпреки подадените звуков и светлинен сигнал, увеличил скоростта си на движение и отказал да се подчини на полицейските разпореждания. В района на кръстовището пред х-л „Карлово“, поради високата скорост, автомобилът не успял да завие наляво в посока Свети влас и катастрофирал, преминавайки през бордюра на велоалеята - претърпял удар в долната част на двигателя на автомобила, като са му нанесени значителни щети.

Задържан е водачът на автомобила – това е 55-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Слънчев бряг. Същият е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апаратът отчел – 1.1 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
872 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини