Боклукчия загина при нелеп инцидент

  • 06 март 2012 11:36

  • 4446
  • 3
Боклукчия загина при нелеп инцидент
©

48-годишен служител на сметосъбираща фирма загина при пътен инцидент, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Произшествието е станало тази сутрин, около 07,20 часа в еленското село Константин. Камион на сметосъбираща фирма е спрял на една от улиците в селото, за де вземе поредния контейнер. Служителят – 48-годишният С. К. от Елена, докато слизал от камиона, излязъл на пътното платно и бил прегазен от лек автомобил „Форд Ескорт”, управляван от 34-годишния А. Д. от еленското село Беброво. С. К. е починал намясто.

На местопроизшествието се извършва оглед с участието на разследващи полицаи от Районно управление „Полиция:”-Елена, окръжен прокурор Емил Денев и прокурор от Окръжна прокуратура – Велико Търново. Работата по установяване на причините за инцидента продължава.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

4446 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
?!?!?

2012.03.06 | 17:16

1
mi nese znae kak to4no e stanalo... ako toq e slqzul napravo pred kolata izvednuj bez da pogledne purvo,to zna4i toq v kolata ne e vinoven... onq e trqbvalo da se ogleda... neznam 4engetata trqbva da precenqt
пенсионер

2012.03.07 | 09:03

3
в града ограничението е 50км. а в тия улички на старата столица където има и доста хора се кара поне с около 30, до 40 най много. при такава скорост няма как да умре човек! така че вината е на шафьора. карал е бързо. още повече че в закона е записано че пешеходец стъпи ли на платното за движение когато не е на пешеходна пътека, си длъжен да намалиш и да спреш при необходимост. все едно я има. винаги, когато човек е стъпил на платното за движение. дори и човека да не е сигнализирал че ще пресича и да е нахлул внезапно, вината пак е на шофьора. винаги пешеходеца има предимство. винаги.
Маринов

2012.03.06 | 17:32

2
Това на коя улица е станало? И сега убиеца би трябвало според новия закон да го съдят? Т.е. ефективен затвор, сигурно лежане, без право на обжалване, без право на условна присъда.

Добави коментар

Водещи новини