Двама възрастни и дете пострадаха при две катастрофи във Варна

  • 22 април 2019 13:53

  • 292
  • 0
Двама възрастни и дете пострадаха при две катастрофи във Варна
© Булфото (архив)

Двама души и дете са пострадали при две отделни катастрофи в област Варна през изминалото денонощие, съобщават от ОД на МВР – Варна.

Единият от инцидентите е станал на 21 април, около 10.30 часа, на кръстовището на ул. „Ботевска“ и ул. „Люлин“ в Долни чифлик.

29-годишният шофьор на лек автомобил от града, по време на движение, при маневра за изпреварване, не пропуска и блъска друг лек автомобил движещ се пред него и завиващ наляво. Вследствие на инцидента 50-годишната жена, управлявала втория автомобил получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Двама души са пострадали при друго произшествие, около 12.00 часа в същия ден, на кръстовището на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ и ул. „Шипка“ в Провадия. 20-годишен шофьор на лек автомобил от града, по време на движение, отнема предимство и блъска друго превозно средство. Вследствие на инцидента 36-годишният водач на втория автомобил и неговият спътник (дете) получават контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
292 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини