Фермери набиха адвокат, сгазил с джипа си овца

  • 05 март 2012 18:42

  • 2352
  • 5
Фермери набиха адвокат, сгазил с джипа си овца
©

Фермери набиха адвокат, сгазил с джипа си тяхна овца.

Екшънът се разиграл насред бобошевското село Слатино.

Зам.-шефът на адвокатската колегия в Кюстендил Емил Атанасов тръгнал със жена си Роза да нагледат болният й баща в селцето. На улицата попаднали на овцете. Докато се опитвал да мине през стадото, юристът блъснал една от тях.

Тогава към него се втурнали 80-годишният собственик на стадото Иван Лазаров и синът му Васил. Започнала люта разправия за раненото добиче. В разгара на скандала двамата фермери се нахвърлили върху шофьора и започнали да го налагат с крошета. Юристът едва се отскубнал от побойниците и отпрашил с колата към дома на тъста си.

По-късно отишъл в Спешното в Дупница и си извадил медицинско свидетелство. Сега е завел дело срещу фермерите за нанесени телесни повреди. Бащата и сина са прибрани в ареста.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2352 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Мен

2017.04.12 | 16:59

5
Мръсен адвокат. Достойнство нямаш ли бе, майка ти убита да еба ???

2017.04.12 | 16:58

4
Овца-не е куче-помияр. А този адвокат определено си е заслужил боя. И това недоразумение е заместник председател на нещо си там!!! Чудо! Да бе изкарал пари да си плати-то е отворило сигурно уста да ги заплашва! И що са ги прибрали простите ченгета? Бил си извадил медицинско-ами животното-убито . . . Това не е адвокат, а юридически УРОД!

2017.04.12 | 16:58

3
Зам.-шефът на адвокатската колегия в Кюстендил Емил Атанасов-ПРЪВ ОВЦЕ-УБИЕЦ НА БЪЛГАРИЯ
Dobromir

2017.04.12 | 16:58

2
Не мога да разбера, как възприемате за нормално, фактът, че едини хора са нападнали друг човек, заради добитък. И нима е толкова "жалък" сатанизирания урудлив адвокат, че не е отвърнъл на простащината с простащина. Или може би просто злорадствате, че някой образован и успял човек е претърпял пътен инцидент с животно, което е нямало никаква работа на пътя, а черешката на тортата е, че е отнесъл един бой от двама диви селяндури.
Кличко

2017.04.12 | 16:58

1
Бащата на 80 години т.е. синът най-вероятно е към 55-60 години. Мен ако двама старци ме пребият , ще се завра в дън земя от срам и на никого няма да кажа, камо ли да пускам жалба. Тоя да не би да е балерина и автора нещо да не е разбрал.

Добави коментар

Водещи новини