Футболният шеф, сочен за нападател при масовия бой след мач, със своя версия

  • 10 април 2019 09:55

  • 626
  • 0
Футболният шеф, сочен за нападател при масовия бой след мач, със своя версия
© Нова телевизия

От репортажа не се вижда ясно каква е цялата ситуация. Има удар с топката в главата нанесен от един от братята на потърпевшия при спряла игра, за което той получава червен картон. Между противниците става разправия. Аз го издърпвам, за да я предотвратя, при което съм нападнат в гръб. Това пред Нова телевизия Кристиян Добрев, спортен директор на ПФК "Септември". Той беше посочен като участник в побой по време на футболен мач, при който 20-годишният Кристиян Христов получи счупвания в областта на носа и отлепване на ретината.

През цялото време имаше агресия от страна на тези момчета. Това не са безобидни деца – единият от тях е добре сложен, 1,90 метра висок, около стотина килограма, татуиран, добави Добрев. По думите му такива инциденти се случват често в подобни спортни лиги. Той смята, че случката не е такава, каквато е посочена от отбора на пострадалия и че в цялата ситуация най-агресивни са били двамата братя – Кристиян и Петър Христови.

Виждах сериозна агресия в очите им. Имам деца и могата преценя, когато едно дете е агресивно, каза от своя страна Пенчо Вутов, който твърди, че е издърпан и съборен в началото на конфликта.

Това, което беше разказано по медиите, не отговаря на фактическата обстановка на самият мач. Тези две момчета започват така наречения бой и те са много дейни в него, на записа се виждат удари предимно от тяхна страна, съобщи Радостин Василев - адвокат на Кристиян Добрев.  Той смята, че общественото мнение насочено срещу неговия клиент е неоправдано, тъй като момчетата от противниковия отбор "са участвали дейно в размяна на удари". Василев каза още, че ще потърси контакт с родителите на братята.

Тези конфликти се решават между страните, а не по-медиите. Ако не могат да се решат между страните - има необходимите органи, добави още адвокатът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
626 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини