Джебчийки тарашат наред

  • 04 март 2012 12:17

  • 1526
  • 2
Джебчийки тарашат наред
©

Пловдивчанин е съобщил в полицията, че вчера на автобусна спирка в областния град му е била извършена джебчийска кражба.

П.С. /30 г./ обяснил пред служители от Второ РУП, че около 5 часа, докато чакал автобус на ул. „Иван Вазов”, от джоба му е бил откраднат портфейл с 1000 лева. При проведените незабавни издирвателни мероприятия е била заловена извършителката – М.А. /23 г./ от Пловдив. Тя е била задържана за 24 часа в ареста на районното управление. От направената проверка е станало ясно, че младата жена е известна на полицията.

Същия ден 67-годишна жена от Първомай се е оплакала в районното управление в града, че около 12,30 часа от дамската й чанта е било откраднато портмонето й с 25 лева и лични документи в него. По случая е заподозряна 21-годишната М.М. от Първомай.

Срещу нея е образувано досъдебно производство по чл. 194 ал. 1 от НК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1526 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Асан

2014.09.22 | 03:14

2
Явно, си подържат формата, докато чакат братска Холандия да ни пусне в Шенген.

2014.09.22 | 03:14

1
Излиза нова добра и същевременно необвързваща оферта за странични доходи. Струва ли си да проверим!? Може би. Честно казано не знам, но защо да не се пробваме. Какво бихме могли да изгубим все пак !? 5 минути от безцелното си сърфиране в интернет или 5 минути тролване в някой безизвестен форум!? Всеки сам решава за себе си дали да провери. Възможностите на интернет в днешно време са безкрайни и милиони хора по света си докарват месечни доходи далеч над представата ни за хубава заплата, при това с най минимални усилия. Проверете и вие! Можете единствено да спечелите.Регистрирайте се във WAZZ UB, получете персонален код и поканете още хора да направят същото. Изградете своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получавате $ фактор 1. Колкото по голям фактор натрупвате, толкова повече доходи получавате. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна. Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=d1fb1b7b

Добави коментар

Водещи новини