Искат справедливо наказание за убиеца на Марио Данчев във Facebooк

  • 03 март 2012 20:04

  • 1996
  • 9
Искат справедливо наказание за убиеца на Марио Данчев във Facebooк
© булфото

Приятели на нелепо загиналия 19-годишен студент от Перник Марио Данчев направиха страница във Facebooк в негова памет, пише За Перник.

Страницата е озаглавена "Справедливо наказание за убиеца на Марио Данчев" и се явява като контрапункт срещу подкрепата за съквартиранта Илко, който наръга смъртоносно с нож перничанина.

Марио бе убит на 1-ви март в общежитие в Студентски град след избухнал скандал между него и брат му Мартин и съквартиранта им Илко от Добрич. В мелето Илко пробожда с нож в гърба Марио, а ударът се оказва фатален за живота на момчето. Илко твърди, че е действал при самозащита. Той бе освободен с 1000 лв. гаранция.

Днес близки на убитото момче го изпратиха в последния му път.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1996 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Firdaus

2013.07.23 | 17:39

9
Great inhtisg. Relieved I'm on the same side as you.
Wahib

2013.07.22 | 18:20

8
I'll try to put this to good use imyadietelm.
Ali

2013.07.20 | 08:59

7
The truth just shines thrguoh your post
MM

2013.07.10 | 02:43

6
Пернишкото пиянде за какво е отишло в Софето- да учи или да се натрясква?
случайно минаващ

2013.07.10 | 02:43

5
А, дали ако не беше ножът в стаята, нямаше да има пребит и/или убит студент, напр. Илко?Как така тихия, душата на компанията и неговите съучастници сега ги жалите и оплаквате?Аз бих попитал, а ще има ли справедливо наказание и за тях, подбудителите на побоя? И имам ли право, ако такива скромни и весели бандити ме нападнат по сред нощ, да се защитя или трябва да се оставя да ме пребият
007

2013.07.10 | 02:42

4
А от къде им лепнахте етикета пияници. На 99% от нормалните студенти в България им се случва да се пийнат някоя вечер, та всичките ли са пияници? Всички ли трябва да избием ? Аз пък имам чувството, гледайки погледа на този Илко че има нещо социопатско в него. А мислите ли че може пък предварително да се е подготвил за последващото убийство, нарочно да ги е дразнил за да може после да ги нареже. Знете ли че по него няма нито един белег а другите (пийналите нападатели) са нарязани като сардини !!! А знаете ли на какво са способни социопатите, знаете ли че те са много пo-опасни от пияните - на пияните утре им минава а социопата си остава такъв - пресметлив, интелигент, но неосъзнаващ в главата си нередните действия които предполагат и възможност за убийство, даже серийно. А знаете ли като го пускаха от полицията и се качваше в колата че се обърна към журналистите и намигна нагло с празен поглед !?!
zanax

2013.07.10 | 02:42

3
до Красен Костадинов Браво давай всички които си пийнат да ги разстрелваме публично щото са си го търсили. Ако беше прочел по внимателно момчето е искало да си влезе в СОБСТВЕНАТА стая какво предлагаш като някой не те пуска в собствения ти дом да стоиш отвън за да не се расърди и "справедливо" да те намушка с нож.Браво на тебе!
Мичо Бейзадето

2012.03.06 | 00:45

2
Разбра се,кои са убийците! Ето ви обективните предпоставки,истината>Случилото се,макар и за съжаление,е поредният логичен инцидент в Студентски град.Причината е ненормалната обстановка там,с най-много заведения с алкохол,много са денонощно работещи,има дрога,хазарт и всичко за което се сетите. Причината не е в един или друг младеж,а в това,че целия порок е заведен директно при младите на България,там,някои още деца.Главният въпрос е кой е разрешил там заведенията,на кого са,кой печели милиони от тях,кой взима рушвети по узаконяването им,при наемите и т.н.Това са наистина милиони и работата е направо опасна.Вижте кои медии,телевизии и пр.неглижират проблема и обвиняват за това този или онзи младеж.Пита се-защо се прикрива всячески проблема??!!Тези заведения се контролират от червена бандитска олигархия,това е!Това е вреди на националната сигурност,защото съсипва бъдещето на България,нейните млади и умни хора!Това също е и директно източване на парите от държавата.Симулира се уж уреждането на децата в общежития,със символични наеми,не се плаща парно,вода и т.н.Но спестените от децата за жилище пари(които са им давани и от измъчени,често бедни родители някъде в страната)отиват директно в тези заведения,където се лее алкохол и други отрови,деградираща обстановка и чалга,проституция и насилие. Впрочем в същия блок имаше двойно убийство преди време,май всички са го забравили!!??
Току-виж не е лъжа?

2012.03.04 | 13:47

1
Нов интернет портал - търсачка подобна на Google ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=43b87510

Добави коментар

Водещи новини