Катастрофа край Смолян: Петима души са ранени

  • 21 март 2019 10:16

  • 638
  • 0
Катастрофа край Смолян: Петима души са ранени
© Булфото (архив)

 Петима души са пострадали при катастрофа в района на село Търън. Това съобщиха от ОДМВР – Смолян.

Сигналът за инцидента е подаден на 20 март 2019 г. около 14.15 часа. На път II-86 при км 116+200 в района на с. Търън лек автомобил „Ауди А-4“ със смолянска регистрация, управляван от А. З. на 23 години от с. Митовска, общ. Мадан допуска ПТП, при което са ранени петима участници в движението.

А. З. предприема изпреварване на лек автомобил, при което навлиза в лентата за насрещно движение и се сблъсква с правомерно движещият се насреща друг лек автомобил „Ауди А-4“ със смолянска регистрация, управляван от 18-годишната М .Р. от с. Елховец, общ. Рудозем.

В резултат на катастрофата леко ранени са управлявалият изпреварващия автомобил А. З., и спътниците му – 20-годишен мъж и 41-годишна жена, както и управлявалата правомерно движещия се автомобил и пътуващия в автомобила ѝ 22-годишен мъж. Всички пострадали са с леки наранявания, изразяващи се в охлузни рани и натъртвания.

На всички тях е извършен медицински преглед и е назначено домашно лечение. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по закона за движение по пътищата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
638 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини