22-годишен пиян и без книжка рани трима в катастрофа

  • 06 март 2019 10:12

  • 821
  • 1
22-годишен пиян и без книжка рани трима в катастрофа
© Булфото (архив)

22-годишен неправоспособен водач на лек автомобил от село Радомирци е пострадал при катастрофа при шофиране в нетрезво състояние, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Плевен.

На 5 март 2019 е станала катастрофа на пътния участък село Радомирци - село Рупци. Несъобразена скорост и шофиране в нетрезво състояние са причините за пътния инцидент. 

Неправоспособния водач на лек автомобил „Мерцедес“ – 22-годишен, от село Радомирци, при движение в посока село Рупци на ляв завой е изгубил контрол над управлението. Автомобилът е излязъл в ляво по посока на движението си.

При инцидента са пострадали пътници в колата – 28-годишен от Червен бряг е с фрактура на едно ребро, 26-годишен от село Буковлък и 15-годишен от село Радомирци са с леки наранявания. На водача и тримата му спътници е оказана медицинска помощ и са освободени за домашно лечение.

От извършената проверка за алкохол с техническо средство „дрегер-7510" е установено, че 22-годишният е зад волана с концентрация на алкохол 1,78 промила. Издаден е талон за медицинско изследване.

Проверка е изяснила, че е неправоспособен. По случая е образувано бързо производство за престъпление. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Червен бряг и продължава работа разследващ полицай.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
821 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Димитров

2019.03.06 | 11:12

1

По селата действат законите на Цигания...карат си пияни и ако не се блъснат в дърво ,всичко е о.к.

Добави коментар

Водещи новини