Един от най-издирваните в Испания наркотрафиканти е задържан у нас

  • 02 март 2019 14:27

  • 10620
  • 4
Един от най-издирваните в Испания наркотрафиканти е задържан у нас
© Булфото (архив)

Испанската Гражданска гвардия съобщи днес, че в България е арестуван един от най-издирваните испански наркотрафиканти, който променил външния си вид, като значително увеличил килограмите си и се готвел да избяга във Венецуела, предаде Франс прес.

Испанецът с инициали J.S.A. според Гражданската гвардия играел много важна роля в "опасна престъпна организация, която вкарвала в Испания и в останалата част на Европа големи количества кокаин от Южна Америка и се занимавала с пране на пари".

Той бил издирван от 2013 г. от испанските съдебни власти и бил един от десетте най-издирвани хора от Гражданската гвардия, гласи съобщение, публикувано в Мадрид.

В началото на февруари агенти, специализирани в издирването на бегълци в Испания научили, че той е в българския пристанищен град Варна. Те допуснали, че е "възможно той да носи огнестрелно оръжие при пътуванията си и значително да е променил външния си вид, като е напълнял с повече от 50 килограма", добавя Гражданската гвардия. Според нея българската полиция потвърдила това и извършила ареста.

В момента на ареста заподозреният наркотрафикант имал фалшиви испански документи за самоличност и смятал да напусне България и да отпътува към Венецуела в следващите дни, се посочва в съобщението, цитирано от Франс прес.

Последвайте канала на

БТА
10620 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
GHJKLO

2019.03.02 | 18:31

4

Трябва да получите пари онлайн от вашия хол чрез завършване на проста работа с вашата работна станция за няколко часа на ден, да получите $ 238 на всеки час и да получите такса всяка седмица, докато избирате рутинни.

посетете тук.------->>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

ВЕНЕЦУЕЛА или КОЛУМБИЯ

2019.03.02 | 14:40

1

НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ РАЗЛИКА ЯВНО. Не били компоти,а компютри.

бунище на престъпници са ком. режими

2019.03.02 | 15:58

3

Така България по комунистическо време със съгласието на властта събираше и даваше убежище на световни терористи, издирвани в богагиге и цивилизовани държави. Но при нас се пропагандираше, че там е гнил капитализъм и хората спят под мостовете. Мадуро не може да е различен- пропаднал комуняга оставил народа си гладен, а той приема сметта на света.

2019.03.02 | 15:19

2

Венецуела троле. Мъди ги събира боклуците

Добави коментар

Водещи новини