Задържаха заподозрян за убийството на таксиметровия шофьор в Разград

  • 01 март 2019 06:21

  • 3854
  • 4
Задържаха заподозрян за убийството на таксиметровия шофьор в Разград
© Булфото (архив)

Полицията задържа заподозрян за убийството на таксиметров шофьор в Разград. Той е арестуван в квартала, където е живеела жертвата. По непотвърдена информация, мотивът за тежкото престъпление е грабеж, защото оборотът в таксито е липсвал.

63-годишният Красимир Иванов е качил предполагаемия убиец от автогарата в Разград за курс до село Дянково. По средата на пътя го нападнал с нож

.„Смъртта е насилствена, с две прободни рани от нож в областта на врата, от двете страни”, заяви Илиана Георгиева, говорител ОДМВР – Разград.

Автомобилът излязъл от пътното платно, а убиецът свалил тялото на шофьора от превозното средство. Преминаваща случайно жена видяла колата и решила, че е станала катaстрофа и качила убиеца до Разград. Той е заснет от охранителна камера. Оръжието на убийството все още не е открито, въпреки че районът на престъплението беше многократно обходен от разследващите полицаи.

От МВР заявиха по-рано, че търсеният от тях мъж е около 30-годишен, куца с единия крак, има набола брада и говори турски език.

Таксиметровите шофьори в Разград са притеснени от убийството на своя колега. Те споделиха, че е работил предимно нощни смени, не е бил конфликта личност и всички са в шок от случилото се. „Ние сме притеснени от доста време, защото това не е първото убийство и посегателство върху таксиметров шофьор”, заяви Беркант Кемил пред БТВ.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3854 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Таня

2019.03.01 | 08:55

4

Затова смъртната присъда трябва да се въведе. Смърт за смърт. Пълно е с убийци и психопати. Затворите са препълнени от убийци. И кой ги храни ?

за 30 години сорошка "демокрация"

2019.03.01 | 07:21

2

само цигани и турци убиват БЪЛГАРИ. НЯМА НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ ,БЪЛГАРИН ДА Е УБИЛ НЯКОЙ ОТ ТЕХНИЯ ЕТНОС. ТОВА Е ИСТИНАТА . ИЗВОДИТЕ СИ НАПРАВЕТЕ САМИ.

kolxo

2019.03.01 | 08:14

3

Макар че те подкрепям, грешиш. Помниш ли доктора в Пловдив (мисля там беше), дето издебна и застреля мангала пред гаража си? Но това е просто изключение. Колко са българите и колко от тях са посегнали на цветен, сравнено с обратното.... Трябва да се върнат Крумовите закони.

Иван

2019.03.01 | 06:40

1

Смърт за мангала

Добави коментар

Водещи новини