Пияни младежи пребиха мъж

  • 29 февруари 2012 14:53

  • 1335
  • 0
Пияни младежи пребиха мъж
© Булфото

Двама са задържани в полицията, след като тази нощ насила извели 40-годишен от дома му в с. Съединение и му нанесли побой. Сигнал за случилото се е получен на тел. 112 в 0,18 часа днес.

Полицаи от районното управление в Търговище веднага предприели издирване и скоро влезли в следите на З.З./32 г./ от търговищкото село Съединение, С.Д./21 г./ и Д.Д./22 г./ от областния град. Изяснено е, че към 23 часа снощи те пристигнали в селото и се насочили към дома, в който заедно с близките си живее 40-годишният пастир.

Извели го навън, нанесли му побой и го качили насила в автомобила, с който дошли. По-късно пострадалият е намерен близо до къща в другия край на селото, а извършителите са задържани в автомобила. Сигналът за случая е подаден от работодателя на пастира, а самият той е приет в болницата в Търговище без опасност за живота. Извършителите на деянието са задържани в РУ "Полиция"-Търговище за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Продължават оперативно-следствените действия за изясняване на мотива за атаката и съпричастността на тримата нападатели.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Търговище. Двама от извършителите - Д.Д. и З.З., са познати на полицията за управление на МПС след употреба на алкохол.

Последвайте канала на

1335 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини