Хванаха извършителите на серия грабежи на възрастни жени в Добрич

  • 14 февруари 2019 11:10

  • 405
  • 1
Хванаха извършителите на серия грабежи на възрастни жени в Добрич
© Булфото (архив)

Полицията задържа в Добрич след издирване извършителите на серия грабежи на възрастни жени, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Двамата криминално проявени - на 19 и 24 години, са действали от пролетта на миналата година до края на януари 2019-а. Сред пострадалите е 73-годишна жена, която двамата мъже съборили по улица "Волга" с груба сила на земята, като ѝ взели чантата с пари и документи. Пострадалата е получила кръвонасядания и охлузвания. Ограбена е и 72-годишна жена, на която са отнети чантата и два мобилни телефона.

Мъжете действали по познатия начин и в друг случай, като съборили на земята 66-годишна жена, която също е получила охлузвания. Сред пострадалите е и 53-годишна жена, останала след посегателството без лични вещи и пари, посочват от областната дирекция на МВР.

Полицията е установила част от откраднатите вещи, които двамата извършители укрили, информират от полицията за продължаващото разследване.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
405 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
да

2019.02.14 | 11:37

1

Мангусти от индийски произход , не ги крийте ! Точно заради такива изроди в САЩ се заражда организацията Ку Клукс Клан !!

Добави коментар

Водещи новини