Двама маскирани нападнаха и обраха магазин в Шумен

  • 29 февруари 2012 11:59

  • 744
  • 1
Двама маскирани нападнаха и обраха магазин в Шумен
©

Двама маскирани нападнаха и обраха служителка в магазин в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Около 12:15 часа вчера в оперативната дежурна част на ОДМВР-Шумен е получен сигнал от център 112, че на в магазин на ул. „Александър Стамболийски” в град Шумен е извършен грабеж. На място веднага са изпратени полицейски екипи.

Пред полицейските служители 66-годишна жена, работеща в търговския обект обяснила, че била седнала, когато влезли две маскирани лица. Едното е повалило на земята, а другото влязло в магазина и складовото помещение. След като лицето я пуснало, тя установила липсата на дамската си чанта с лични документи и сумата от около 250 лева. Липсвала и сумата от 1 670 лева, която е била в картонена кутия. Жената излязла от магазина и се опитала да последва двете лица, но те побягнали по ул. “Пирот”.

Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. По случая работят служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР Шумен и Районно управление “Полиция” – Шумен.

Последвайте канала на

744 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Наталия

2012.03.06 | 17:37

1
ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ "КОСТЕЛ HOLIDAY'S" Този нов комплекс се състои от две вили които могат да бъдат наемани едновременно и индивидуално. Обзавеждането е по най-висок стандарт и предлага всичко необходимо за вашето удобство. Отличните условия за настаняване ги превръща в желано място за вашата ваканция... За повече информация посетете сайта ни: WWW.VILIKOSTEL.COM

Добави коментар

Водещи новини