Камари с кожени изрезки бяха изсипани край река Искър (снимки)

  • 08 февруари 2019 13:29

  • 1205
  • 2
Камари с кожени изрезки бяха изсипани край река Искър (снимки)
© Facebook

За безнаказано замърсяване на района на река Искър между столичните квартали Бусманци и Абдовица, съобщи в социалната мрежа потребителят Георги Андреев. Той публикува снимки, на които ясно се виждат кожените изрезки и етикети на един от големите производители на колани и портфейли у нас.

"Това от вчера отново е изсипан един бус с кожени отпадъци на реката! На който му е важно - фирмата е ART - 93. Може да си я чукнете в Гугъл ... Реката е ИСКЪР - между кварталите Бусманци и Абдовица! Който иска да споделя", написа Андреев към сигнала си.

За броени часове публикацията получи споделяния от хиляди потребители в социалната мрежа.

От кожарската фирма, от която са етикетите, отричат вината за замърсяването да е тяхна.

"Уважаеми дами и господа, преди малко бяхме уведомени за поместения във фейсбук пост относно изхвърлен отпадък /кожени изделия/ на нерегламентирано сметище. Категорично отричаме отпадъците от тези снимки да са на “Арт-93” ООД. Нашето дружество изхвърля отпадъци си на регламентираните за целта места. Молим, в случай че имате допълнителна информация за мястото на конкретно бунище, да ни уведомите за да предприемем необходимите мерки. Ще сигнализираме и компетентните за това власти, както и ще направим собствено разследване, за да установим кое е отговорното за това действие лице".

В района не за първи път се изхвърлят отпадъци, показа още същият потребител:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1205 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анатоли

2019.02.08 | 17:29

2

Дойчев лъже негов е боклекът

Замитат следите

2019.02.08 | 14:17

1

Това вероятно са част от кожите на българските данъкоплатци,съдирани и щавени през годините от политиците ни от БСП,СДС,ОДС,НДСВ, ПП "ГРОБ" и Обединените идиоти,пардон - патриоти.

Добави коментар

Водещи новини