Няколко души са поискали да охраняват Стайков в болницата, но им е отказано

  • 29 януари 2019 18:26

  • 2819
  • 1
Няколко души са поискали да охраняват Стайков в болницата, но им е отказано
© Pixabay

Директорът на СДВР Георги Хаджиев обясни пред журналисти днес във Военния клуб, че в МВР болницата са дошли хора, които са пожелали да осъществят допълнителна охрана на настанения там Стайко Стайков. Било им е обяснено обаче, че това не е позволено и те са си тръгнали.

Хаджиев уточни, че охраната на Стайков се осъществява от ГД "Охрана" към правосъдното министерство. Той отрече твърденията, че лицата са искали да изведат Стайков от лечебното заведение.

Синът на обвиняемия Миню Стайков е настанен в лечебното заведение, след като вчера беше приет в болница "Пирогов". Той беше издирван над три месеца чрез Интерпол и ЕЗА, като, според обясненията му, досега е бил отвлечен и не е знаел, че е търсен от органите на реда. Според разследващите той е бил част от престъпна група заедно с баща си за нелегални цигари и ДДС измами.

Директорът на ГДНП Христо Терзийски коментира, че към настоящия момент не са потвърдени твърденията на Стайков, че върху него са били упражнени неправомерни действия. Има проверка по случая.

По случая с инцидента от днес в приемна на дирекция "Български документи за самоличност" в София, при който пострада служителка, директорът на СДВР отбеляза, че се изясняват причините, извършва се оглед и се разпитват свидетели. Той потвърди, че има задържан, чуждестранен гражданин. И допълни, че нараняването на служителката не е сериозно. По случая е започнато бързо производство за хулиганство.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2819 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БСП

2019.01.29 | 23:31

1

Те това са мойте избиратели! Като дойдеме на власт ще видите тролове на ГЕРБ! Само БСП, Ние сме ние, Ние сме най големите.... крадци, мошеници и борци!

Добави коментар

Водещи новини