Закопчаха мъж, прегазил крака на полицай

  • 29 януари 2019 15:00

  • 843
  • 1
Закопчаха мъж, прегазил крака на полицай
© Pixabay

Задържани са двама души, единият от които е причинил лека телесна повреда на полицай, съобщиха от Облстната дирекция на МВР в Силистра.

Вчера в рамките на специализирана полицейска операция срещу наркоразпространението служители на сектор "Криминална полиция" при РУ-Силистра засекли 31-годишен мъж на излизане от дома му в областния град.

Мъжът не се подчинил на дадените полицейски разпореждания, а се качил в изчакващ го лек автомобил. Шофьорът - мъж на 27 години - рязко ускорил колата, прегазвайки стъпалото на един от полицаите.

Незабавно били организирани оперативно-издирвателни действия. В рамките на час бил установен и задържан 31-годишният силистренец.

При претърсване в таванско помещение на дома били намерени и иззети 3 топчета, съдържащи 2 грама амфетамин, електронна везна и алуминиево фолио. Мъжът има предишни криминални прояви, включително и осъдителни присъди за извършване на аналогична дейност.

Вторият извършител - 27-годишен мъж от Алфатар - е установен и задържан днес преди обед. Той също е познат на служителите на реда. Двамата са задържани за срок до 24 часа.

Образувани са три досъдебни производства. Работата по разследването продължава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
843 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
L

2019.01.29 | 16:29

1

Това ако е в САЩ,да са ги гръмнали и двамата на място.

Добави коментар

Водещи новини