Задържаха мъж, стрелял по домашно куче с въздушна пушка в Самоков

  • 25 януари 2019 15:07

  • 940
  • 7
Задържаха мъж, стрелял по домашно куче с въздушна пушка в Самоков
©

Служители на РУ - Самоков задържаха 69-годишен, прострелял домашно куче, съобщават от ОД на МВР.

Около 12.30 часа вчера мъж съобщил в полицията, че докато разхождал кучето си от порода английски пойнтер във вилна зона "Ярема", животното е било простреляно в областта на корема. На място незабавно били изпратени полицейски служители от РУ - Самоков, които бързо установили и задържали извършителя на деянието.

69-годишният столичанин направил пълни самопризнания и предал доброволно въздушна пушка. Пострадалото животно е транспортирано за лечение и оперирано.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325Б от НК. Работата по пълното му документиране продължава под наблюдението на районната прокуратура.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
940 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Пенка дълбоката

2019.01.26 | 12:29

7

Кучетата усраха навсякъде градинки паркове и тротоари. По добре да ги водят до парламента за да минират и там с изпражнения. Тогава може депутатите да се осъзнаят че кучетата може да се продават за износ във Виетнам. Нека депутатите направят поне едно нещо да бъде в полза на населението и територията ни.

Ставрев

2019.01.26 | 12:16

6

Изключваме случаят че това е въздушна пушка. Защо изобщо се продава оръжие, след като е забранено да се защитаваш от чуждо посегателство и да опазваш имота и живота на близките си. Ако някои при самозащита застреля или убие крадец или престъпник в домът си, еничарите ще го осъдят да изтърпява наказание в затвора. За какво правосъдие и правова държава става въпрос. Нека властите препишат законите на господарите си зад океана. Тогава ще бъдат по строги законите към престъпниците.

Ричарт

2019.01.26 | 12:00

5

Много хора на територия "България" предпочитат живота на кучетата си пред този на хората. Доказателства за това са че; много собственици на кучета се хранят на масата заедно с кучетата си и то в една чиния заедно. Освен това им правят чикий и дори секс със тях.Дори много яесто се заклещват с тях жени и викат лекари на помощ. За тези извратени хора е по важен живота на кучето му. Защото освен домашен любимец го ползват и за сексуален партньор и се влюбват в него. Джендърска работа.

суджук далавера

2019.01.26 | 10:42

4

Преди няколко години бяха започнали да тровят кучетата със суджуци в София. Но така е опасно че могат да отровят някои бездомник или просяк. По добре вместо кучета по домовете да се отглеждат за пазачи; да се поставят камери. Не че с камерите властите ще залават и съдят престъпниците, но поне хората ще разберат кои са и ще раздават сами правосъдие след като престъпниците са на свобода.

БГ действителност

2019.01.26 | 10:27

3

Много са случаите когато и домашни кучета нападат хора. Вината за това е във властите че не прилагат ефективни закони срещу собствениците на кучетата. Така те стават съучастници в престъпления. Но кучкарниците за безстопанствените кучета, корумпираните власти са ги превърнали в машина за правене на пари. Далаверите са за милиони. Защото никой не знае колко пари се харчат за храна и колко кучета има точно. Защото бързо ги пускат за да не ги хранят. Това е ограбване на държавата.

"властите"

2019.01.26 | 10:16

2

Този човек които е стрелял по кучето не е престъпник. Престъпници са тези които допускат кучетата да се превръщат в свирепи хищници. Трябва някое куче да разкъса и умъртви дете на депутат за да се сетят какво трябва да се направи с настървените кучета и въобще отношението на властите към кучетата. Виетнамците много обичат кучета и може да се изнасят за Виетнам. По същия начин България внася агнета от чужбина. Защо властите винаги допускат най големите грешки.

Заблудата

2019.01.26 | 10:06

1

Мъжът които е прострелял кучето е трябвало да простреля собственика. Защото кучетата на територия "България" са свещени животни.Техния живот е по важен от този на хората. Много са случаите с разкъсани хора от кучета. Собствениците им не ги извеждат с каишка и намордник като казват че те са кротки кучета. Но на детските площадки хора постоянно им настъпват изпражненията. Остава джендърите да сменят националния герб, като заменят лъвът с куче.

Добави коментар

Водещи новини