Полицията залови трима непълнолетни, разбили няколко търговски обекта в Бургас

  • 22 януари 2019 09:54

  • 356
  • 0
Полицията залови трима непълнолетни, разбили няколко търговски обекта в Бургас
© Булфото (архив)

Полицията залови трима непълнолетни, разбили няколко търговски обекта е града, съобщиха от ОДМВР – Бургас.

В резултат на съвместните полицейски действия на служители от Второ и Пето Районни управления – Бургас са установени тримата младежи (двама от които на 14, а един – на 16 години).

На 15 декември 2018 г. чрез счупване стъклото на входната врата те проникнали в кафе-сладкарница, разположена в бл. 55 в к-с „Славейков“, а впоследствие счупили стъклото на хладилната витрина на сладкарницата, нанасяйки по този начин материални щети в размер на около 2 000 лв. На 09/10 януари т.г., чрез счупване на прозоречен стъклопакет с бетонна плочка тримата проникнали в баничарница, разположена до бл. 9 в жк. „Славейков“, откъдето откраднали монетник с парична сума.

На 14 януари т.г., чрез натиск на входната врата младежите проникнали в кафе-сладкарница, разположена в бл. 70 в к-с „Славейков“, откъдето откраднати сладкарски изделия и алкохолни напитки на обща стойност 180 лв.

Тримата младежи направили пълни самопризнания за извършените деяния. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
356 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини