Влакът Бургас-София уби жена, седнала на релсите

  • 21 януари 2019 15:20

  • 4574
  • 2
Влакът Бургас-София уби жена, седнала на релсите
©

60-годишна жена загина, след като беше блъсната от бърз влак вчера в района на село Куртово, между Карлово и Калофер, съобщи bulnews.bg.

Сигналът за инцидента е получен около 12 часа.

По първоначални данни, жената била в близост до релсите и не реагирала на звуковия сигнал от локомотива на приближаващата пътническа композиция по направление Бургас – София. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед.

52-годишният машинист е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен.

По случая е образувано досъдебно производство.

Мая Йорданова
4574 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
as

2019.01.21 | 16:51

1

каква е тази глупост тестван за алкохол. сиреч не е спрял на време.)))) влака не може да спре ако някой скочи на релсите. това си е самоубийство. п0 цялото трасе си има означена скорост с която трябва да се движи, има устройство записващо във всеки един момент скоростта. и да се движи с 10км в час по бързо, това нищо не променя. локомотива и вагоните имат огромна маса и не могат да спрят рязко като лек автомоби, за това всички идиоти дето застанат на релсите нямат никакво извинение за смъртта си. машиниста не е виновен в нищо. това е самоубийство. освен това неудошевен предмет не може да убива. убиват одушевенните субекти - хора, животни. чука не те убива, убива те човек ударил те с чук.

Справедлив

2019.01.21 | 17:02

2

Природните бедствия, паднали дървета, мълнии, екстремно високи и ниски температури, те също ли се водят неодушевени предмети? А иначе кавалчетата са длъжни по закон да тестват с дрегер. Представям си какво му е на машинистът. Самоубийците като решат да се самоубиват, поне да е с чест като японците, а не да вредят на други лица. Пътниците също закъсняват с пристигането си...

Добави коментар

Водещи новини