МВР издирва три девойки

  • 28 февруари 2012 06:02

  • 1068
  • 0
МВР издирва три девойки
©

Две 14-годишни момичета изчезнаха в рамките на три дни от София и Берковица.

Юлия Верова Василева от столицата напуснала дома си в "Овча купел" на 23 февруари и оттогава е в неизвестност, съобщиха от СДВР. Тийнейджърката изчезва за първи път. Тя е висока метър и 60 см, с нормално телосложение, дълга гъста права черна коса, продълговато мургаво лице, гъсти вежди, кафяви очи, с частично увреден слух. На 23 февруари била облечена с черно яке, панталон, кафяви ботуши, сиво-черна плетена шапка с козирка отпред, пише в. "Стандарт".

14-годишната Мая Кирилова също е в неизвестност. Момичето живеело в център от семеен тип "Люба Тенева" в Берковица. От 22 февруари е в неизвестност. Последно Мая била забелязана да се качва на автобус за София. В столицата тя има брат при когото отсядала, каза за "Стандарт" директорката на центъра Мадлен Борисова. Полицията умолява хората, които забележат Мая или Юлия, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

Междувременно стана ясно, че 23-годишната Виолета Цветанова, кадрови войник в Пета бригада, от плевенското с. Ясен е в неизвестност от събота. Полицията издирва младата жена по молба на майка й. Виолета спала у приятелка и на сутринта тръгнала към дома си цивилна. Оттогава следите й се губят.

Тя е с нормално телосложение, висока е 170 сантиметра. Лицето й е продълговато, бяло, гладко, с тънки вежди. Има кафяви очи и права дълга черна коса. Виолета била облечена с черно палто с бял пух около яката, обута с черни дънки и черни ботуши с високи токчета.
До момента от полицията не могат да кажат дали между трите изчезнали девойки има връзка, или изчезването им е съвпадение.

Последвайте канала на

1068 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини