Задържаха мъж за блудство с непълнолетна

Софийска районна прокуратура задържа 32-годишният С.Г.И. за извършени от него блудствени действия с непълнолетна. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство за това, че от месец декември 2017г. до средата на месец януари 2018г. в гр. София, при условията на продължавано престъпление е извършил блудствени действия и изнасилване по отношение на лице ненавършило 14-годишна възраст.

А от началото на месец май 2017г. до края на месец септември 2018г. в гр. София, при условията на продължавано престъпление е извършил блудствени действия по отношение на друго лице, ненавършило 14-.годишна възраст В хода на разследването са събрани достатъчно доказателства, че мъжът е извършил описаните деяния. Изготвено е постановление за привличането му в качеството на обвиняем, за престъпления по чл.149, ал.2, т.1, вр. ал.1, вр. чл.26, ал.1 от НК, по чл.150, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от НК, по чл.152, ал.2, т.1, вр. ал.1, т.2 от НК и по чл.150, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от НК.

Предвид изключително високата степен на обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа, след изтичането на който ще бъде изготвено искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет