Майката на пребития военен: Ритали са го само в главата и са искали да го убият

  • 09 януари 2019 07:53

  • 1513
  • 4
Майката на пребития военен: Ритали са го само в главата и са искали да го убият
© Кадър - БТВ

Аз безкрайно се гордея с него. Гордея се, че съм съпруга на военнослужещ. Дъщеричката ни винаги го гледа по парадите и казва: Това е моят тати.

Това каза пред камерата на БТВ съпругата на пребития военен Валентин Димов във Войводиново - Атанаска. "Имаме две прекрасни момиченца. По-голямото дете знае част от истината – че баща ѝ е ударен в главата и е в болница, а по-малко дете не разбира все още. Безкрайно много благодаря на всички, които ни подкрепиха. Искам да благодаря на семейството от Сливен, което е спасило живота на съпруга ми. Много искам да им благодаря и да ги помоля, ако могат да се свържат с мен. Искам да благодаря и на вицепремиера Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Този случай не трябва да остане поредния безнаказан. Тези хора трябва да разберат, че трябва да си понесат наказанието. Не може да се опиташ да убиеш някого и да останеш безнаказан", категорична беше тя. 

"Бил е пребит почти до смърт. Вярвайте ми", разкри майката на бития военнослужещ - Добринка Димова. "Ударите са били само в главата. Искали са да го убият. Това са били деца и аз съм сигурна, че той не е искал да се бие. Има подготовка и опит. Участвал е във всички демонстрации на армията. Ако е искал да се бие, е щял да го направи. Просто те са го изненадали, свалили са го на земята и са се опитали да го убият", добави тя.

"Не е очаквал ситуацията да се развие по този начин, не е очаквал да бъде нападнат", добави и бащата Валентин Димов. "Почти всеки ден сме свидетели на такива инциденти, но такава жестокост и бруталност за първи път виждам, без сериозен повод, просто от едно спречкване. Синът ми има три мисии зад граница. Честен и достоен българин е, с добър професионален опит. От всички тези мисии се е връщал жив и здрав, а в родината му да се случи това нещо”, добави той.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1513 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Galia

2019.08.22 | 12:21

4

Долна лъжкиня, много ясно, че сина ще прилича на майката, долен тип, военен бил, пияница, горделив самохвалко, побойник, бандит, - това ли са българските военни????? Срам и позор! Вместо да се засрамят имат и уста да говорят

Незабравка

2019.01.09 | 09:18

1

Продължавай да си благодариш на министър крадльо посерков! За какво благодариш?! Малоумна ли си?!?!!

XXX

2019.01.09 | 20:42

3

Da ti go tura u prodajnia nezbravkovsk GAZ !

2019.01.09 | 16:13

2

Манго мръсен, трай си и не се подигравай с мъката на хората!

Добави коментар

Водещи новини