Шофьор блъсна момиче във Варна и избяга

  • 18 декември 2018 12:55

  • 1502
  • 0
Шофьор блъсна момиче във Варна и избяга
© Novini.bg

Шофьор е блъснал момиче на бул. „Народни будители“ в квартал „Аспарухово“ във Варна и е избягал от мястото на инцидента. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 12.20 часа на 17 декември. Водачът на неизвестно до този момент моторно превозно средство, по време на движение, не пропуска и блъска странично пешеходката, която пресича платното за движение. Вследствие на инцидента момичето е получило контузни наранявания, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

В рамките на вчерашния ден от „Пътна полиция“ - Варна са обслужили още две катастрофи с пострадали пешеходци. Единият случай е регистриран около 10.00 часа на бул. „Приморски“. 60-годишен водач на лек автомобил от Варна, по време на движение, блъска пешеходец, който пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента пострадалият 51-годишен мъж е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен, няма опасност за живота.

Втората катастрофа е станала около 18.30 часа на бул. „Трети март“. 41-годишната жена от Аксаково, по време на движение с лек автомобил, блъска пешеходка, която пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента 68-годишната пострадала жена е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена, няма опасност за живота.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1502 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини