Шефът на Криминална полиция разкри подробности за бруталното убийство в хотел в София и дилъра, прегазил полицай (видео)

  • 18 декември 2018 08:30

  • 14813
  • 9
Шефът на Криминална полиция разкри подробности за бруталното убийство в хотел в София и дилъра, прегазил полицай (видео)
©

Имахме сигнал, че автомобилът, прегазил полицай, често не спира на полицейски проверки. Колегите забелязват автомобила, и той отново не спира. Двамата са излезли и са подходили доста професионално. Когато полицаите наближават колата, той рязко включва на задна и прегазва колегата най-брутално. Той е бил в ужасно състояние. През тревните площи е успял да избяга. Това каза началникът на отдел "Криминална полиция" в СДВР комисар Ангел Бадънков в ефира на БТВ.

Незабавно са предприети издирвателни мероприятия. Установено е, че Захари Чернев има регистрации за разпространение на наркотици и е с условна присъда. Това е човек, който по цял ден е гледал криминални филми, по цял ден се стои в залата, пият се анаболи и си мисли, че е един завършен гангстер. За случая е обяснил, че има условна присъда, колата е била с чужди номера и нямал книжка, затова е избягал“, разкри шефът на отдел „Криминална полиция“.

На въпрос защо полицията не е успяла да спре автомобила, комисар Бадънков обясни, че този автомобил е много мощен, а полицията няма възможности да го гони. „В багажника и купето са открити атрибути за наказателни акции - бухалки, палки, бокс, и др. Това е оборудване на едни момчета, които са си повярвали и се мислят за много важни, но всъщност са никои. Сега този младеж го очаква сериозна присъда. Въпросният извършител е открит във вила. Укривал го е негов приятел, който също е задържан“.

Той коментира и бруталното убийство в хотел в София. „Момичето наема стая в хотел. С лицето са поддържали някакви отношения. Това момче заяви, че 2-3 дни преди това се е друсал и е употребявал алкохол. Той е на 35 години. Има прояви, но не са за тежки криминални престъпления. Той постоянно повтаряше: "Трябваше да го направя. Първо реших да я удуша. Започва с бутилка от уиски да я удря. След това се ядосал, че едното око на момичето е отворено и е решило да забие ножица в окото и", разкри криминалистът.

Според мен от наркотиците е отключил психични проблеми. Момичето не го е провокирало по никакъв начин. В годината има по 1-2 такива брутални случаи. Обикновено това се случва преди Нова година. В последните години това е факт“, каза комисар Бадънков.

Направи ми впечатление, че той не беше типичния луд. Успяха да го хванат служителите от Първо. Автопатрул отива на сигнал в хотела, че има лице, което е неадекватно. Те са го предразположили и той сам ги е завел в стаята, където е извършено зверството. При беседите след престъплението, той се правеше на луд, говореше подредено, смислено и трезво. Разказа подробно как му е минал деня и при разказа за момичето изключваше. Познавали са се от няколко месеца. Той заяви, че са имали интимни отношения. Момичето не му е дало повод, за да направи това нещо“.

По отношение на престъпниците, занимаващи се с домови кражби, Ангел Бадънков обясни, че те не могат да се превъзпитат и винаги ще се занимават с подобни престъпления.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14813 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
В.Колев

2018.12.18 | 11:51

5

скачах по митингите като бях млад 89 г. и виках за демокрация, но това у нас не е демокрация , не знам как да го нарека , голяма грешка допуснахме 89г. уви нямаше как иначе да е , всичко бише режисирано , а народа прост , прост. Горките родители , нямам думи .

Емигранта

2018.12.18 | 15:06

9

абсолютно си прав и аз скачах тогава ама за какво ли,а днешната полиция за нищо не става,трябва да действат като милиционерите преди,още като ги задържат,бой,бой,и пак бой,докато им наместят кокалите,тогава сами ще си кажат всичко,и пак бой ама много та друг път да не помислят за престъпление,щото от бой и еб.н,винаги остават спомени

3oг. "по сините стъпки"

2018.12.18 | 08:48

1

Брутално убийство днес, вчера беше друго, утре още едно, това ни донесе платеният от ЦРУ преврат със седсарски американски марионетки и последвалата синя демокрация. СДС-полицията е безпомощна, бездарна, служат за да не работят, не може да сравнява с Народната милиция.

2018.12.18 | 12:47

8

Да не забравяме, че светилата на БСП започнаха този процес като биха шута на Бай Тошо. Така и до днес вички са марионетки на US, ES и Турция най=вече.

цв цв

2018.12.18 | 11:46

3

давате ли си сметка младото поколение какви изверги са, зомбирани от идиотски американски филми , нямащи нищо общо с реалноста и живота, особенно с българския бит, наркотиците и липсата на какъвто и да било контрол върху каквото и да е?

2018.12.18 | 12:45

7

не пропускайте и игрите на които стрелят по цял ден. Стават все по-графични и по-абсурдни. Там се рекламира насилие за удоволствие. Проверявайте телефоните на децата си.

този ПОМИЯР

2018.12.18 | 11:58

6

ЗАЩО НЕ КАЗВА НА КОГО Е ХОТЕЛА??? ЕДИН НАРКОБАРОН -МИЛИАРДЕР РАБОТЕЩ ЗА ТИКВАТА.

нинчето

2018.12.18 | 11:46

4

в България е за мазохисти

2018.12.18 | 09:11

2

Има ли нещо което у нас да не е брутално кражбите на банките цените пътищата всичко е брутално.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини