Баща и син задържани за грабеж във Видин

  • 17 декември 2018 14:53

  • 745
  • 0
Баща и син задържани за грабеж във Видин
© Булфото

На 15 декември в 20.05 часа 52-годишен таксиметров шофьор съобщил в РУ-Видин, че е бил нападнат и ограбен от двама клиенти в района на кръстовището на улиците "Цар Симеон Велики" и "Разлог". Потърпевшият разказал, че единият от клиентите го ударил, разбил му зъбите и отнел оборотните пари от таксито – сума между 30 и 50 лева.

След това шофьорът произвел изстрел със законно притежаван пистолет "Макаров", насочвайки оръжието към земята. При огледа в района на местопроизшествието разследващите намерили и иззели 9 мм гилза. Пистолетът е предаден на органите на реда. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия полицаи заловили двамата мъже: 49-годишен криминално проявен осъждан и 19-годишният му син, също криминално проявен. При извършен преглед, медици установили, че 49-годишният има огнестрелна рана на лявата подбедрица, която обработили и превързали.

Бащата и синът били приведени в полицейския арест и задържани за срок до 24 часа. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура-Видин, съобщават от пресцентъра на полицията.

Работата на разследващите продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Novini.bg
745 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини