Разследване спря телефонна измама и откри изчезнала баба

  • 03 декември 2018 11:41

  • 1741
  • 2
Разследване спря телефонна измама и откри изчезнала баба
© Novini.bg

Жителка на гр.Мездра изказва своята искрена благодарност към директора на ОДМВР-Враца и неговия екип, работили упорито, за да установят местонахождението на нейната майка, попаднала в измамна схема. 

На 26 ноември, близките на възрастната жена потърсили съдействие лично от ст.комисар Янко Янколов, притеснени обяснили за изчезването на майка си, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В резултат на предприетото светкавично разследване криминалистите установили, че 71-годишната жена е станала поредна жертва на телефонна измама, била принудена да изтегли 6 хиляди лева от банка, а непознатите през цялото време я инструктирали по телефона, като последно я насочили към гр.Ловеч, където трябвало да предаде парите.

В хода на работата униформените изяснили, че за кратко жената била във Враца, след което се е насочила към Ловеч, където се е настанила в хотел. Благодарение на своевременната намеса на криминалистите, действали заедно с колегите си от ОДМВР-Ловеч, тя е открита в добро състояние, а измамата - предотвратена.

В писмото си до министъра на вътрешните работи, дъщерята на възрастната  жена  изказва благодарност към старши комисар Янко Янколов за съпричастността му към сигнала за помощ и професионалната реакция на екипа му.

(Снимка: МВР)

Радина Лазарова
1741 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.12.03 | 12:16

2

Поне да си беше сменила тонера :)

Опорна точка

2018.12.03 | 12:01

1

Благодарят на полицията и институциите?! Веднага сА фърляйте тролчета изроди мои, и въртете :" Тея са мноо прости"!!

Добави коментар

Водещи новини