Влакът по линията Петрич - Благоевград дерайлира, пострадали са четирима (снимки)

  • 19 ноември 2018 19:30

  • 23333
  • 4
Влакът по линията Петрич - Благоевград дерайлира, пострадали са четирима (снимки)
© Булфото

Преустановено е движението на влаковете по направлението Петрич-Благоевград, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Около 18:55 ч. локомотивът на пътнически влак 50244, пътуващ от Петрич за Благоевград, се е ударил в паднала върху железния път скална маса вследствие на което е дерайлирал. По първоначална информация при инцидента са пострадали четирима човека – машинистът и помощник-машинистът на композицията, началник-влакът и един пътник. Всички останали пътници са евакуирани със съдействието на екипите на органите на реда в гара Пею Яворов.

Създадена е организация за превоз с автобуси на пътниците от влака, както и за следващите влакове по трасето.

Екипи на пожарната от Благоевград, Симитли и Разлог са достигнали оптимално близо до района, откъдето са продължили пеш до мястото на инцидента. Вече е оказана помощ на пострадалите и към 20 часа те са откарани в болница за преглед. Спасителните екипи са изградили механизъм за извеждане на пътниците от труднодостъпната местност към гара Пейо Яворов и те ще бъдат прегледани от медиците от Спешна помощ.

 

Без опасност за живота са четиримата пострадали при инцидента, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
23333 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
асд

2018.11.20 | 20:30

4

Е изроди счупихте електричката сега не може да я вкараме в националния музей.

Пламен

2018.11.19 | 22:43

3

2 века наи малко сме назад железопътен транспотр не трябва да има просто е ненормално с часове да пътуваш

НА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ ВНУЧКА ИМ НИНОВА

2018.11.19 | 20:53

2

ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКОДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ ИСКАТ ДА СОАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДОКАТО НЕ СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕМ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕМ И ФАЛИРАМЕ И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

2018.11.19 | 20:12

1

Седесарка кочина, а не държава.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини