Спипаха столичен наркодилър в крачка

  • 14 ноември 2018 16:31

  • 1060
  • 0
Спипаха столичен наркодилър в крачка
© Булфото (архив)

39-годишен дилър на наркотици е задържан при спецакция на служители на СДВР, съобщиха от МВР.

На 10 ноември при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества в ж.к. „Студентски град“, служители на сектор „Наркотици“ при СДВР задържаха 39-годишен дилър и негов клиент.

Двамата били спипани непосредствено след покупко-продажба на наркотични вещества.

В хода на последвалите процесуално-следствени действия при личните обиски на  двамата мъже са иззети 17 пликчета, запечатани по специфичен начин, съдържащи бяло прахообразно вещество, мобилни телефони и пари.

При претърсване на жилището, обитавано от дилъра, са иззети найлонови пликове с бяло прахообразно вещество и тревиста маса, електронна везна и голяма парична сума.

По случая е образувано досъдебно производство, а продавачът и купувачът са задържани с полицейски мерки до 24 часа. От изготвената експертна справка е установено, че иззетите вещества са 38.44 грама кокаин и 65.83 грама коноп.

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура на 39-годишния дилър е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Клиентът е разпитан в качеството на свидетел и освободен.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1060 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини