Спипаха канабис в селска къща

  • 02 ноември 2018 10:10

  • 1517
  • 1
Спипаха канабис в селска къща
© МВР

Над 500 грама канабис са иззети при проверка на частен имот в село Цар Асен. Това съобщиха от ОДМВР - Търговище.

В хода на проведена на 1 ноември 2018 г. специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, в жилища на двама мъже в село от община Попово е установено голямо количество канабис.

На 1 ноември 2018 г. при извършени от служители на РУ - Попово и на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД МВР - Търговище оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установено, че 32-годишен мъж с инициали Ю.Н. съхранява в дома си в село Цар Асен 542 грама суха зелена тревиста маса, която при извършен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество канабис. Ю.Н. е задържан за срок до 24 часа в РУ - Попово.

Наркотичното вещество е иззето по надлежния ред. Предстои назначаване на експертизи за установяване на състава му. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ - Попово.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1517 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Нео

2018.11.02 | 10:24

1
Много е важен по фактически му този опасен за здравето канабис е да се продава от бик-фарма . Бог даде тази трева да расте достъпна за човека , защо ли не окошарът котките с 9 те им живота , пасящи злата билка .

Добави коментар

Водещи новини