Авторът на клипа с пияните жени и голото бебе разказа за инцидента (видео)

  • 02 ноември 2018 08:03

  • 16527
  • 2
Авторът на клипа с пияните жени и голото бебе разказа за инцидента (видео)
© Фейсбук

Полиция и социалните служби реагираха след скандално видео на полуголо бебе по улиците в София.

Авторът на видеото разказа пред камерата на БТВ, че вчера сутринта в 7 ч., докато минавал по улица „Дойран” в столицата, видял две жени във видимо нетрезво състояние, а с тях и бебето. „Те бяха пияни, те лазеха. Даваха и на самото дете водка, за да спре да плаче”, разказа Петър, който не пожела да покаже лицето си от съображения за сигурност. 

Мъжът отишъл при двете жени и се представил за полицай, след което им поискал и лични карти: „С цел да рискувам здравето си и да ме осъди някой, исках да запазя детето здраво, а аз не мога да го взема от тях”.  

Час по-късно жените отново са били забелязани, този път от друг човек. Сигналът срещу двете е бил подаден към 6-то РПУ. Свидетели разказаха, че бебето е било полуголо, с посинели от студ крака.

На място идват екипи на полиция. Детето прегледано в болница и е установено, че е здраво. Сигнализирани са и социалните служби. Бебето е настанено в дом за полагане на грижи за срок от 6 месеца.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
16527 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.02 | 09:35

2
купуват алкохол със социалните помощи от хората дето си плащат данъците и вземат мижавите заплати и пенсии, бахти управлението на тая държава, некадърници крадливи
няма проблеми

2018.11.02 | 09:10

1
Нищо, че са го взели. Ще си направят ново.....

Добави коментар

Водещи новини