Тежка катастрофа затвори пътя между Разлог и Белица, има пострадали (обновена)

  • 30 октомври 2018 18:52

  • 5152
  • 1
Тежка катастрофа затвори пътя между Разлог и Белица, има пострадали (обновена)
© Булфото (архив)

Камион и миниван са се ударили на пътя между Разлог и Белица при жп спирка "Генерал Ковачев”, каза Йорданка Шаркова, говорител на Областна дирекция на МВР - Благоевград.

Към 17.20 часа на пътя Разлог – Белица при ж.п. спирка „Генерал Ковачев” са се сблъскали ТИР и лек автомобил. Съобщава се за поне петима пострадали. Към мястото пътуват линейки и пожарна от Разлог и Банско.

Движението се регулира от служители на "Пътна полиция".

Без опасност за живота са пострадалите при катастрофата на пътя Разлог – Белица. Това съобщиха за "Фокус" от Спешния център в Разлог. Пострадалите са трима, сред които и дете. Тримата са приети в болницата в Разлог. Детето е с травма на главата, а останалите двама пострадали са с гръдни травми.

Последвайте канала на

Владимир Василев
5152 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
спас михов

2018.10.31 | 03:59

1
Ами чуйте немога да ви приемам,имам си гости клиенти от блоковете.Вас си има кой да ви обгрижва и търси работа.Дори ексурзиално.Да за вас всички тука попове отци приличат на принцове и български царе като Николай Николов,Василий,Ангел,Стефан,Радослав,Живко,Йоан,Нешков,Методи.Имало за вас само три училища средни.Скъса някой тука жицуъта!

Добави коментар

Водещи новини