Каруци връхлетяха върху кола в Хасково (видео)

  • 22 октомври 2018 09:30

  • 13756
  • 8
Каруци връхлетяха върху кола в Хасково (видео)
© Нова телевизия

Две каруци и кола се удариха на голямо кръстовище в Хасково. За това сигнализира зрител на Нова телевизия в рубриката "Моята новина", като е изпратил и видео от инцидента. За щастие няма пострадали.

На камерите се вижда как две каруци, закачени една за друга, буквално връхлитат върху автомобил, смачквайки го странично. Вследствие на инцидента конете падат на земята, а колата продължава по пътя си. В продължение на няколко минути мъжете се опитват да изправят едното животно на крака.

Крайно време е да се забрани движението на каруци в централните части на града. Много пъти са ставали точно такива инциденти, без да бъдат отразени от камери и полиция. Интересно ми е как точно са ги глобили и как точно ще им вземат глобата? Ако приемем, че е като водачите на автомобили, то означава, че при последваща проверка на каруцаря и неплатена глоба следва да се спре от движение превозното средство, пише зрителят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13756 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Пламен

2018.10.22 | 11:55

5
Трябва да забранят на циганите да излизат от гетата!!!
Напълно си прав!

2018.10.22 | 12:46

8
Докато не се интегрират и станат хора, да си стоят затворени в гетата, нали там им харесва, какво търсят сред народа? Да е видял някой, индианец на кон да се разхожда из градовете в САЩ, а и не само на кон? Не искаха да се интегрират, направиха им резерват с тяхна си управа, направиха им къщи и ги оставиха да си живеят според техните разбирания, това трябва да стане и с циганите. Нима аборигените в Австралия се джуркат в цивилизацията?
За тези мангали светофари не важат!

2018.10.22 | 12:37

7
Вижда се от камерите, явно на червено преминават и са се набили в леката кола. Сега кой ще изплати щетите на шофьора? Циганите нямат гражданска, другите застрахователи и те ще дръпнат, от циганин могат ли да вземат нещо, и така ще разтакават шофьора, че накрая ще се откаже от застраховки. Какво търсят тези цигани там, няма ли КАТ, ако има какво правят, само си мачкат задниците по канцеларии, а трябва да са по улиците!
''''

2018.10.22 | 11:58

6
Вашата родителка примата !!!!! До крак изчезнете уроди на природата !!!!!
Българин

2018.10.22 | 09:58

1
Няма сила в Булгаристан , която да премахне каруците от градовете !!
Има сила,

2018.10.22 | 11:00

4
Но вече се нанизахме на ЕС и джендърството надделя, но няма да е за дълго, скоро ще дойде Видовден!
Не само в централната част,

2018.10.22 | 10:57

3
изобщо трябва да се забрани движението им по пътища строени от държавата. Плащат ли тези цигани винетки, имат ли документи за каране по пътищата, за тях не важи ли правилника за движение? Плащат ли данъци за тези каруци, а къде са лицемерите-уж защитници на животните? Виждали ли са, как циганите се отнасят с тези коне? Вземаха мечките от циганите, защото ги карали да танцуват, а конете си направо ги убиват от тормоз. Трябва незабавно да им се забрани да имат каруци, защото ги използват само за да крадат и да безчинстват по цигански!

2018.10.22 | 10:16

2
нормално, европейското бъдеще на българия

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини