Непълнолетен ром размахвал сатър срещу полицаите в Гълъбово

Обстановката в град Гълъбово е спокойна. Няма напрежение, коментира за БТА старши комисар Георги Хаджиев, директор на Областната дирекция на МВР.

В града има засилено полицейско присъствие след инцидент в ромската махала вчера към 14.24 часа, когато е получен сигнал за силна музика. Пристигналият полицейски екип установил на място пияна компания, а звуците идвали от инсталирана подвижна тонколона. При последвало полицейско разпореждане за спиране на музиката и представяне на документи за самоличност, събралите се не само отказали категорично, но и започнали да се държат агресивно и арогантно - хвърляли камъни и тухли, заканвали се. Непълнолетен е размахал сатър, за да спасява баща си, уточни старши комисар Хаджиев.

На място били изпратени допълнително сили на реда. Установени и задържани са инициаторите - петима местни жители - трима от които осъждани.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325, ал.1 от НК. Очаква се до час да се произнесе прокуратурата, уточни Боряна Димитрова, говорител на Апелативната прокуратура в Пловдив.

Коментари

  1. 2018.10.15 | 15:07
    Полицията има вече една ОСНОВНА роля-да опазва здравето и имуществото на индийците!! Примери всекидневно-Русе, Гълъбово, Петърч, София.....всеки ден и повсеместно!! Българите нямат права-само задължения, а индийците имат основно само права без задължения!! Докато не стане обратното-ОПРАВИЯ да не ОЧАКВАМЕ!!! Докато един полицай няма право да застреля няколко индиеца в момент на нужда от собственото си оцеляване и запазване на здравето и достойнството си-НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ с индийската наглост!! Променете законите така, че всеки един полицай да има право да използва личното си оръжие по предназначение, направете закон-който да дава право на всеки гражданин да може да защитава имота си и здравето си с оръжиеи ще видите, че изведнъж няма да ги забелязвате патладжаните!! Премахнете им помощите и им увеличете данъците и таксите заради високата раждаемост и невъзможността да си издържат маймуните!!! За всичко има решение-трябват правилните хора!!!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет