Приведоха двама психично болни за лечение в специализирано здравно заведение

  • 15 октомври 2018 13:21

  • 627
  • 0
Приведоха двама психично болни за лечение в специализирано здравно заведение
© Pixabay

Двама мъже с психични проблеми са задържани и приведени за лечение в специализирано здравно заведение, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

В Районно управление на МВР-Пещера бил получен сигнал от 74-годишна жена, която обитавала вила в местност край Батак. Тя съобщила, че внукът й, на 25 г. буйства, и прави опити за физическа саморазправа с нея. Незабавно към мястото бил изпратен дежурен автопатрул. Виждайки униформените, младият мъж побягнал и направил опит да се укрие в съседна вила, като разбил стъклопакет на един от прозорците. Минути по-късно той бил задържан и транспортиран за лечение.

Служители на Районно управление на МВР-Пазарджик пък получили сигнали от няколко жители на областния град за непристойни действия, извършвани от млад мъж. За установяване на лицето били предприети действия от страна на криминалисти при полицейското управление и участъка в пазарджишкия квартал „Изток“. Не след дълго те задържали 29-годишен мъж от Пазарджик. Случая е докладван незабавно на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик. Мъжът е настанен за лечение в Държавната психиатрична болница в областния град, като предстои да му бъде извършена цялостна психолого-психиатрична експертиза.

И по двата случая са образувани досъдебни производства.

Последвайте канала на

Десислава Станева
627 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини