Тежка катастрофа край Търговище, кола се заби във фадрома

  • 09 октомври 2018 16:47

  • 46595
  • 1
Тежка катастрофа край Търговище, кола се заби във фадрома
© Булфото (архив)

Временно е затворен за движение участък от първокласния път София-Варна в община Търговище.

Ограничението е въведено на км 233 - между разклона за село Васил Левски и разклона за фирма "Енерсис" АД. Причината е пътно-транспортно произшествие, сигнал за което е получен в около 14,50 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище.

Извършва се оглед на местопроизшествието. До приключването му движението в участъка ще се осъществява по обходен маршрут: за пътуващите в посока Варна през селата: квартал "Бряг"- с. Съединение - с. Мировец - път II-51, или през Велики Преслав. А за пътуващите в посока София - разклона за с. Буховци - с. Макариополско- квартал "Бряг" на Търговище. Движението в участъка се регулира от екипи на сектор "Пътна полиция" и на Районното управление в Търговище.

По първоначални данни лек автомобил "Хюндай" с търговищка регистрация, пътуващ в посока Търговище, се е ударил в строителна машина - фадрома, а впоследствие - в крайпътна мантинела. Водачът на лекия автомобил е откаран за преглед в МБАЛ-Търговище, бил е контактен, казаха от полицията за БТА.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
46595 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.09 | 19:10

1
Седесарските лумпени с шофьорски книжки - в това е трагедията.

Добави коментар

Водещи новини