Трима души пострадаха при катастрофа на пътя София – Варна

  • 04 октомври 2018 10:53

  • 765
  • 0
Трима души пострадаха при катастрофа на пътя София – Варна
© Булфото/Архив

Трима души пострадаха при пътен инцидент на пътя София – Варна, в района на разклона за гр Лясковец, съобщават от ОД на МВР-Велико Търново.

Произшествието е станало вчера около 08,00 ч. По първоначална информация лек автомобил "Опел", управляван от 70-годишен мъж от гр. Лясковец се е движел по черен път от Лясковец към язовир "Костимял", излязъл е на главния път без да спре на знак "Стоп" и да осигури предимство. В резултат на това се е блъснал в движещия се по главния път лек автомобил "Фолксваген", управляван от 36-годишен мъж от гр. Стражица.

При инцидента са пострадали водачът на Опела, който е с множество фрактури по цялото тяло, с фрактури е и 79-годишен мъж, който се е возил при него.  Двамата са насатанени за лечение във великотърновската болница, без опасност за живота. В горнооряховската болница е прегледан другият водач и след това е освободен за домашно лечение.

Двамата водачи са били изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Взети са им кръвни проби за химичен анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
765 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини