Синът на починалата при катастрофата с патрулка жена: Искаме справедливост

  • 03 октомври 2018 19:58

  • 9637
  • 1
Синът на починалата при катастрофата с патрулка жена: Искаме справедливост
© Кадър - БТВ

Близките на починалата при катастрофата с полицейска кола по пътя Пордим – Гривица жена, настояват за справедливост. Притесняват се, че инцидентът ще бъде омаловажен заради участието на полицаи.

В понеделник следобед заедно със свекърва си, Мирослава и 7-годишната ѝ дъщеря, пътували към Плевен за урок по английски. На завой колата поднесла и се спряла в канавката на насрещното движение. „В момента, в който слизат от колата майка ми казва: Кажи на Цецко да не се притеснява, ние сме добре”, разкри пред камерата на БТВ Цветослав Петков, съпруг на Мирослава.

Така завършва последният им разговор по телефона. После ги връхлита патрулката, помита двете жени, удря се и обръща колата им, в която е детето. „Как така те не видяха на място, че има починал човек. Второ – говори се, че те са катастрофирали, а те не са катастрофирали, те са излезли от пътя. Полицейската кола не е карала силно! Защо има такъв голям удар, за да обърне на майка ми колата, да я посмачка и полицейската кола да е на 3-4 метра след другата кола”, заяви Цветослав Петков.

Полицаите, предизвикали катастрофата, са в шок и отказват да коментират. Ръководството им обясни, че е наясно с фактите и не са ги укрили. Вината ще се доказва в съда.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9637 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamat

2018.10.04 | 09:06

1
Селските Ушко и Парушко пак са се проявили!В София са зле, но в провинцията има такива индивиди с фуражки, жал да ти стане!

Добави коментар

Водещи новини