Спипаха криминално проявена баба с контрабанда

  • 10 септември 2018 12:48

  • 3381
  • 0
Спипаха криминално проявена баба с контрабанда
© Булфото (архив)

Безакцизни стоки били иззети при специализирана полицейска операция, проведена в петък и събота на територията на областната дирекция на МВР. Това съобщиха от ОДМВР-Пловдив.

В районното управление в Асеновград бил задържан 68-годишен жител, хванат на паркинг на местна болница с над 750 къса цигари и килограм тютюн без български бандерол.

Със същата мярка в Шесто Районно управление на МВР-Пловдив се озовала 61-годишна криминално проявена и осъждана пловдивчанка от квартал „Столипиново“, която съхранявала в дома си близо 3000 къса контрабандни цигари от различни марки.

На ул. „Ландос“, в паркирания си лек автомобил „Форд“ 41-годишен мъж държал шест чувала суха листна маса с мирис на тютюн, а на ул. „Сокол“ 38-годишна жена пренасяла 440 саморъчно свити цигари.

Междувременно в зоната на общински пазар в Стамболийски 66-годишен от Златитрап предлагал за продажба 2 килограма тютюн, също без платен акциз. По случаите са образувани три бързи производства и две предварителни проверки за престъпление по чл. 234, ал. 1 от НК.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3381 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини