Експерт обясни кога ще спрат тежките катастрофи

  • 03 септември 2018 07:54

  • 3930
  • 6
Експерт обясни кога ще спрат тежките катастрофи
©

Свидетели сме всички как една тема се сменя нарочно с друга, коментира в сутрешния блок на Нова телевизия бившият шеф на КАТ Богдан Милчев относно акцията срещу семейство Арабаджиеви дни след жестоката катастрофа на пътя Своге-София, която доведе до три министерски оставки. Днес Милчев е част от Института за пътна безопасност.

Той даде пример с Швейцария, където има специална агенция, която определя черните точки по пътищата. По думите му, ако това се прави, както е у нас от тираджии и шофьори на автобуси, ще има загинали.

„Трябва да преподредим нашият модел на управление, който наистина да носи отговорност за пътищата. Деполитизираме проблема“, заяви Богдан Милчев.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3930 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.09.03 | 08:47

1
У нас има доста черн точки и се наричат дупки вече са станали ями. Не може да се сравняват пътищата с Швейцария въпреки че плащат с 30% по ниска годишна винетка нашите са Африкански само на карта сме в Европа.
Отг на Отг на коментар

2018.09.03 | 09:47

6
Точно така ! Всеки, който иска да живее нормално и да получава това, което му се полага е комунист !! Ами другите тогава какви са ???? Всеки с поне минимално количество мозъчен капацитет (явно без вас) вижда и знае кой е трола ...

2018.09.03 | 09:13

2
Та ева в тролската човка да те ева. Комунист долен

2018.09.03 | 09:42

5
Експертът е пациент на Дома на спокойствието в Карлуково, типична седесарска електорална единица.
КАТ СА виновни

2018.09.03 | 09:25

4
При катастрофата водача е бил заслепен от движещи се срещу него автомобили с включени тежко вредни радиоактивни скенери вкл и фарове против мъгла.
Има отвличане на вниманието с холограмни стикери лепени незаконно на предни стъкла чрез полицейски рекет.
За тази и всички останали катастрофи експерти доказаха че са виновни престъпниците от нагло престъпната служба КАТ.
Вместо да спазват ЗАКОНА И конституцията тези терористи принуждават милиони водачи да изпълняват НАГЛО ПРЕСТЪПНИ Прокети прокарани с измама през ПАрламента.
Искам да попитам

2018.09.03 | 09:17

3
Искам да попитам, какъв експерт е този човек? Това, че е бил началник на КАТ по какъв начин го прави експерт? И аз съм счетоводител, но това автоматично не ме прави Експерт- счетоводител. За да си експерт, това означава, че трябва поне да имаш образование в дадена област и най-вече да си се усъвършенствал в нея.

Добави коментар

Водещи новини